Fortsätt rösta på sverige!

 
För vi är hans största fans right? Klicka HÄR och klicka på svenska flaggan för att rösta :). Just nu ligger vi på sjätte plats! Kom ihåg att man kan rösta var tjugonde minut!

Ps. Man måste vara medlem på Twitter för att kunna rösta...I think

Intervju med Justin & Sean om Eenie Meenie Musik videon


Justin kommer INTE ha en konsert

Som dom flesta kanske redan vet så blir det ingen riktig konsert då Justin kommer till Sthlm,men förmodligen ngn mindre spelning (heheheheh..med typ tusentals skrikande fans jao?) och signering :). Vet att det hade varit roligt med en riktig konsert men se dessa fördelar:

1: Man slipper köpa dyra konsertbiljetter (signeringar/små spelningar brukar oftast va gratis...)

2: Man får TRÄFFA Justin om det är signering. Det brukar man alltid inte få då det är stora konserter och så. Då är det typ bara backstage-folket som får det.. ;)


Never Let You Go - Musikvideo


Vad får den av er? Från 1-10?

Fortsätt skicka in frågor på sidan under profilinfon om ALLT som rör Justin!

Tryck HÄR och registrera dig tills Universal Music's nyhetsbrev där du sedan kmr få förhandsinfo om Justins kommande sverigebesök ifrån! När du registrerar dig är du även med och tävlar om Jb- cds & t-shirtar :)



Fabclub på Facebook! :)

Denna blogg har nu startat en svensk fanclub grupp på FB, bli medlem genom att klicka på bilden :). Där kommer jag och så småningom Lina (då hon kmr hem) även uppdatera med en massa Justin news!

 

Ni kan hjälpa till med att få igång gruppen lite genom att ladda upp era favvobilder & klipp på Justin i gruppen under "Bilder" osv :)


Dessis nya favorit?!

"Storbloggaren" Dessirée Nilsson har skrivit om JB, vilket nog de flesta inte missat..vad tycker ni om hennes inlägg? Själv ser jag både plus & minus med det.

+ Eftersom hon har många läsare kanske fler upptäcker sötnosen♥
- Hon skämmer ut sig en aning och leker att hon vet vad hon snackar om. Justin slog igenom med Where are you now ...behöver jag ens säga det här där alla fans redan vet det? ;) Menmen, inte vårat problem att hon inte tagit reda på rätt fakta :)


Här raggar hon på Justin Bieber!

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild
Lämna lite åt oss oxå Katy,okej?! :@

Justin imorgon på American Idol

Imorgon kommer Justin uppträda på American Idol. Det lär ju inte synas  i svensk tv,men kmr nog upp på youtube kort därefter :)


Han kommer till sverige

Dom sa på spotify att han kommer till sverige i maj!!! :D
OMG!!!!!!!!! Bara jag som typ...bölar nu?

Baby Live @ Nickelodeon Kids Choice Awards


Stjärnskottet sågar Mariah

Justin Bieber sågar Mariah Carey

Hårdrocksstil

Justin Bieber
Justin Bieber, 16, är fortfarande ett färskt namn i popindustrin, men är inte rädd för att ta för sig.

 

I en intervju med brittiska The Sun sågar han Mariah Carey, 39, som släppte sin första skiva 1990 – fyra år innan Justin ens var född.  

— Jag gillar inte hennes musik, den är inte som den brukade vara, säger Justin och förklarar att han tycker att Mariah borde pensionera sig.  

— Det är som om Michael Jordan skulle komma tillbaka och spela i NBA igen. Hon har passerat sin topp.


RÖSTA!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RÖSTA!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


En kattunge med

cute overload Justin Bieber charmar småflickorna – och Nöjes


DANSPOP/R’N’B
I en tid då cute-surfning blivit lika stort som porr på nätet är det viktigt med ett aldrig sinande flöde av nya gulliga kattungar som kan ersätta de gamla. Likadant i showbiz, där oskuldsfullhet är hårdvaluta. Behovet av unga tonårsstjärnor är omättligt, eftersom risken att de blir för utmanande, börjar knarka eller, Gud förbjude, slutar vara söta alltid är överhängande.

Enter Justin Bieber. Den senaste tiden mest oundvikliga popfenomen är en 16-årig kanadensisk kille som redan fått äran att sjunga första raden i nya ”We are the world”, uppträtt för presidentparet och turnerat med en annan av USA:s senaste älsklingar, Taylor Swift.

Den äppelkindade sångaren upptäcktes via Youtube och har numera ett följe av skrikande flickor vart han än går. I november orsakade han kaos vid ett (inställt) framträdande i en galleria på Long Island när det dök upp 3?000 fans som nästan rev stället.

”My worlds” är den europeiska upplagan av hans tudelade debut, där både ep:n ”My world” och ”My world 2.0” slagits ihop. Plattan är fylld till brädden av oemotståndlig danspop med r’n’b-känsla och faktiskt riktigt bra i sin genre.

Kanske beror det på att Usher, som hjälpte honom att få skivkontrakt, styrt upp bra produktioner. Man slipper Max Martin-soundet som vilat över i stort sett alla popartisters karriärer de senaste decennierna.

Men killen har även talang och en skön ton i sin unga röst som många andra saknar. Det är tydligt att han är uppfödd på artister som Beyoncé och Justin Timberlake och delar flera kvaliteter med sina r’n’b-idoler. Och även om det faktum att han är självlärd multiinstrumentalist inte hörs direkt på albumet så har han varit med och skrivit nästan alla spår.

Justin Bieber kanske också bara är en sommarkatt, men han är åtminstone gulligast på hela internet just nu.


Backstage Never Let You Go Musikvideon i Bahamas


Han värmer upp!


Haha ser lite komiskt ut!

Kiss n' Tell & Where Are You Now

Tror de flesta redan hört låtarna men lägger ner dom ändå här, dessa låtar finns på specialutgåvor som tex. Walmart, och Kiss n' Tell finns endast på Itunes,men här kan ni iaf höra dom:)


Haha!

Justin länkade denna video på twitter,kan verkligen inte sluta skratta! Hhah!

Miley - Inget Bieberfan!


Köööp!

Nu har CDON.COM fått in tre råsnygga Bieber t-shirts! Du kan endast förhandsboka dem dock. De kostar 219 :-





Vilken tycker ni var snyggast?:)


Justin Bieber - My World 2.0 IMPORT

Antar att de flesta har beställt skivan My WorldS med låtarna från första & andra skivan,men nu verkar den "riktiga" My World 2.0 kommit in på CDON.com, och jag tror jag ska köpa den också för har ni tänkt på att eftersom den importeras från förmodligen USA ...så kan man ha turen att vinna The Golden Ticket?:)


Justin - en riktig sportknutte


Justin Bieber pratar med Disney Radio


"Han fick mig att rodna"

Nicole avslöjar allt från när Justin raggade på henne

Nicole avslöjar allt från när Justin raggade på henne

Den 16-årige sångaren och numera välkända tjejtjusaren Justin Bieber var i hetluften när Pussycat-Nicole Scherzinger, 31,  gästade Ryan Seacrests radioprogram i Los Angeles nyligen.

Det var under inspelningen av den nya versionen av låten ”We are the world” som Nicole fick smickrande kommentarer av Justin.

— Han är redan en hjärtekrossare, säger Pussycat dolls-sångerskan i intervjun.

— När vi spelade in ”We are the world” stod jag och pratade med bland annat Lionel Richie och Toni Braxton och helt plötsligt så kliver Justin in… han sätter sig ner, sätter händerna på sina höfter och tittar därefter på mig och utbrister ”Jag klarar inte av det här, jag måste gå! Du är helt enkelt för snygg”, och sen lämnar han rummet, berättar Nicole.

Nicole avslöjar att den unga charmören till och med fick henne att rodna


Justin Bieber: "Miley är inte min typ men Selena är"

Justin Bieber: "Miley är inte min typ men Selena är"
Justin väljer Selena framför Miley


Miley är en sexig rockbrud!
Miley är en sexig rockbrud!

Selena har en mer söt och oskyldig look.
Selena har en mer söt och oskyldig look.

Den sjungande sensationen Justin Bieber mötte nyligen Miley Cyrus när de spelade in en ny version av "We are the World" ihop. Tro nu inte att det började slå gnistor om de här tonåringarna! Justin säger nämligen att även om Miley är jättecool och trevlig är hon definitivt inte hans typ. Naturligtvis undrar vi nu istället vad som faller honom i smaken och detta är Justin inte sen att berätta. Han gillar roliga avslappnade tjejer som får honom att skratta. Det skadar heller inte om tjejen liknar Selene Gomez. Ojoj då, är du rolig och lik Selena? Då kanske du har en chans hos Justin

justin bieber har också vart litten:)

Justin som litten:


Justin nu:


Så fin!


Bowling with Bieber


























On the View



Hahha


Idag smäller det!

Som Justin skrev: IT'S RELEASE WEEK!

Idag är det release för Justins andra album My World 2.0. Can't wait!


Världen söker hjälte som Justin Bieber: Usher

Slideshow image

Singer Justin Bieber utgör backstage på Pepsi Fan Jam Super Bowl konsert på South Beach, torsdag 4 februari, 2010 i Miami Beach, Florida.

TORONTO - Miljontals Justin Bieber s tonåriga beundrare skulle göra anspråk på att vara den 16-åriga största fan.

Men de kan ha viss konkurrens från R & B-stjärna Usher.

Som Bieber förbereder sig för att släppa sitt debutalbum, den 16-årige s högprofilerade mentor ser redan ett tiotal år in i framtiden.

Usher - som bidrog till att upptäcka de kanadensiska och tända hans spirande karriär - har alltid haft höga förväntningar på moppen-topped unge.

Och efter Bieber är chockerande snabb uppstigning till toppen av internationell pop heap, Usher förtroende för teen-popper har bara ökat.

"Jag tänker på Justin att du kommer att veta när han är 12 år i hans karriär, inte bara i ögonblicket nu", Usher säger till The Canadian Press i en telefonintervju onsdag från hans Atlanta hem.

"Stora konstnärer mogna med tiden. ... Att se honom nu i denna ålder, och fundera över var han ska bli när han börjar få riktig musik full cirkel, när han börjar diktera ljudet av framtiden - jag" m ser fram emot dessa dagar.

"När jag först såg honom, tänkte jag att - jag inte tänka på hur söt han var, eller hur personlig han var, och hur mycket Swag han hade."

Och naturligtvis, eftersom det första mötet, har allt förändrats för Bieber.

Det var redan 2007 när Bieber mor tog till YouTube för att ladda upp en samling klipp av den då 13-åriga sjungande R & B-covers.

Dessa videos - där Bieber sjöng låtar av Ne-Yo, Justin Timberlake och, ja, Usher - uppmärksammades av Scooter Braun, en musik-chef som omedelbart forslas Bieber bort till Atlanta för att träffa Usher.

"När jag träffade honom, jag genast kände att den här killen var redo att bli en stjärna," erinrade Usher, som kommer att släppa sitt sjätte album, "Raymond vs Raymond," den 30 mars.

"Jag visste att jag hade mycket att erbjuda honom, baserad bort om jag hade varit. Jag ville bara hjälpa honom berätta sin historia."

I oktober 2008 undertecknade Bieber till ett joint venture mellan Usher och Braun etikett RBMG och Island Records i USA

Sedan dess har Bieber karriär tagit fart.

Hans "My World" EP uppsteg till nr 1 på den kanadensiska listorna och sålde platina i Kanada och USA Han har tre Juno Awards nomineringar går till nästa månads utställning och - som någon med ett Twitter-konto kan vittna - han massor av Lovestruck unga fans aldrig tröttnar på fladdrande anteckningar och tillbaka om Bieber via sociala medier.

Inget av detta kommer som en överraskning för Usher.

The vurm bygger bort det faktum att världen har letat efter en hjälte som Justin, förklarade han.

"Hur många Beatles-typ artister har ni? Var han stängs av köpcentra? När han går ut offentligt och stäng kvarter. Det är den typ av verksamhet jag ville vara i. ... När jag såg honom, jag bara kändes som: "Du vet, det här är ett."

"Han kommer bli enorm. Han kommer bli enorm. Det är allt jag kan säga."


Justin Bieber stiger snabbt upp leden av Twitter

Slideshow image

Singer Justin Bieber utgör backstage på Pepsi Fan Jam Super Bowl konsert på South Beach, torsdag 4 februari, 2010 i Miami Beach, Florida. (AP Photo / Evan Agostini)

Se större bild

Font-size: Bigger  Smaller  Share Del Print Skriv

 

Canadian Press

Datum: Fredag 12 mars, 2010 2:12 ET

Canadian teen heartthrob Justin Bieber får inte vara kungen av Twitter men han satsar anspråk på titeln.

Förra veckan, den 16-åriga popsångerska från Stratford, Ont. Var nr 1 mest tweeted om ämnet, beroende på att spåra webbplatsen whatthetrend.com.

Den här veckan föll han bara kort i topplaceringen och bosatte sig i andra efter en liten händelse kallas Oscarsgalan.

I mitten-fredag, rankades Bieber bland de 140 populäraste Twitter användare men hans många anhängare mångdubblas.

Han genomsnitt cirka 11.000 nya anhängare varje dag, som i fredags bidrog till att han Twitter räkenskaper inflytelserika tech bloggar TechCrunch och Silicon Alley Insider.

Om hans Twitter konto tillväxt fortsätter sin frenetiska takt som den stadigt i flera månader, kommer han spricka sannolikt Top 100 i april.

Men det skulle ändå ta flera månader att vända sig till Top 10, en elit bolag i Twitter användare med fler tre miljoner anhängare, såsom Lady Gaga, John Mayer, Oprah Winfrey, Barack Obama, Ellen DeGeneres, Britney Spears och Top Dog, Ashton Kutcher .

Bieber kan vara långt efter denna grupp, men han är fortfarande ett hett ämne på Twitter just nu, sa Ingo Muschenetz av vilken trenden.

"Han är säkert Nr 1 om inget annat kommer in i bilden, som när jordbävningen i Haiti hände som tog Nr 1 plats för ett par veckor," Muschenetz sa.

"Om man inte var för Oscarsgalan, han definitivt skulle ha varit nr 1 (denna vecka)."

Bieber har varit på Twitter nästan ett år men det var inte förrän i januari att hans popularitet tillväxten verkligen börjat registrera, sa Muschenetz.

Det hjälper att han är en engagerad användare som kommunicerar direkt med sina legioner av fans som tweet honom dagligen.

Bieber popularitet är också buoyed av hans belackare som inte tål att se hans namn på Twitter lista över trender frågor om och om igen.

Justin Bieber trender riktigt hög och vissa människor älskar det, och vissa människor hatar att "Muschenetz sa.

"(The haters) sedan tweet om det faktum att han är trender, vilket bara gör honom trend högre."

Twitter uppskattade nyligen att omkring 50 miljoner tweets registreras varje dag, upp från 5.000 dagligen när området var i sin linda i 2007.


Tidningen

Det finns en tidning om Justin för 69 :- och den måste ni bara köpa!!
PRESSBYRÅN som gäller tejer, 20 posters!!


Lägg in denna kod över menyn!






Till alla er läsare som har Bieber Fever;
Visa det genom att sätta in bilden ovan i er meny! :D


Kopiera (Ctrl + C) bara koden i rutan & klistra in (Ctrl + V) i din kodmall, någonstans under
<div id="side">


Justin Bieber!


En fin sång!


Rörlig bild!


RYKTEN?

Det går en massa rykten om denna sötunge, nu tänkte jag (Jasmine) reda ut några av dom!

ÄR JUSTIN DÖD?
På nästan varje youtube video är det någon som skriver "RIP JUSTIN!" osv , och nej det är bara folk som jävlas. Justin är kry och han lever! Följ bara hans twitter så ser ni att han twittrar som en galning varenda dag haha ;)

 

ÄR JUSTIN GAY?

Det går rykten om att Justin gick ut med att han var gay på Oprah's show. Och nej, det stämmer inte. För det första finns det inga sådana Oprah klipp att hitta på tuben, och om Justin nu vore gay - skulle han då ha haft flera ex. flickvänner och skriva nästan varje låt om tjejer?  Don't think so! Om nu han har gått ut med att han gillar killar på Oprah så är han snarare BI än Gay,men som sagt, bara ett rykte. Personligen tror jag han är 110% hetero.
(UPDATE: FICK NU ÄVEN VETA ATT JUSTIN INTE ENS VARIT PÅ OPRAH ,SÅ ALLT ÄR FALSKT!)

GILLAR JUSTIN BARA MÖRKHÅRIGA TJEJER?
Nej, visserligen har Justin sagt i en intervju att om han måste välja så föredrar han brunetter,men han älskar blonda också såklart! Personligen tror jag att de mörkhåriga ligger honom lite varmare om hjärtat. När man kollar på hans ex så är alla brunetter och varje tjej han har i sina videos har varit mörkhårig, men om Justin verkligen gillar en tjej tror jag inte hårfärgen spelar roll :)


Denna är fin!


Vem är Caitlin Beadles?

Det finns en massa bilder på Justin tillsammans med en tjej vid namn Caitlin Beadles och många där ute undrar vem tjejen är och om Justin är tillsammans med henne och svaret är att de är väldigt goda vänner. De har varit tillsammans men det sägs att de gjorde slut för att de knappt kunde träffas då Justin blev känd.

De har ett väldigt starkt band och kan, om möjligt ,ha kommit ännu närmare varandra då Caitlin råkade ut för en hemsk olycka och låg i ett väldigt kritiskt läge på sjukhuset. Justin twittrade ständigt om att han bad för henne och att han ville hälsa på henne och till och med på en gala bad han för henne och hennes välmående.

Men som sagt, de är inte tillsammans länge. Bara väldigt goda vänner & de kommer nog alltid ha en speciell plats för varandra i varderas hjärta.


Denna är rolig!

Justin måste raka sig...?





Han pekar lång finger åt publiken!

Haha jättehärlig video, och ja det är på skoj... ;)


Skriv ett brev till honom!

Vill du skriva ett brev till Justin? Här har du adressen! Glöm inte att då man skickar ett brev utomlands måste man köpa ett annat frimärke som kostar ca 10 kr (finns överallt där du kan köpa 'vanliga' frimärken)! Om du vill ha ett näst intill garanterat svar från Justin så stoppa ner ett till kuvär i själva kuväret med tex. en bild på honom som du vill ha signerad, sedan måste du fixa ett  frimärke från USA som du har på kuväret och så adressen hem till dig då:). Ett frimärke från USA kan vara lite knepigt att fixa,men tror det ska gå att beställa på hemsidor om du letar runt lite!

Annars kan man ju skicka ändå, ibland händer det att man får svar ändå :). Glöm som sagt bara inte din adress och eventuellt kort du vill ha signerat!!

 

Live Chatt

Här kan ni se en live chatt Justin gjorde förut. Vill du också vara med i en live chatt med Justin? Det är en om några få veckor! Hur du är med och exakt tid osv. får du veta om du går in på DETTA inlägg :)


Han kommer till sverige

Den 30 April!! OMG tejer Håll i er!

 Justin Bieber <3

Fakta om...

Justin Bieber

1 mars 1994, Stratford, Kanada
16 år gammal

Caitilin Beadles
Justin Bieber är en kanadensisk sångare som startade sin professionella karriär på YouTube. Hans första singel släpptes i juli 2009 och hans album blev klart hösten samma år. Singeln "One Time" var en stor succé för Justin Bieber som placerade sig på 12 plats på singellistan Canadian Hot 2009.

RSS 2.0