ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Skriv ett brev till honom!

2010-03-12 21:37:45 / 1 kommentarer ..


Vill du skriva ett brev till Justin? Här har du adressen! Glöm inte att då man skickar ett brev utomlands måste man köpa ett annat frimärke som kostar ca 10 kr (finns överallt där du kan köpa 'vanliga' frimärken)! Om du vill ha ett näst intill garanterat svar från Justin så stoppa ner ett till kuvär i själva kuväret med tex. en bild på honom som du vill ha signerad, sedan måste du fixa ett  frimärke från USA som du har på kuväret och så adressen hem till dig då:). Ett frimärke från USA kan vara lite knepigt att fixa,men tror det ska gå att beställa på hemsidor om du letar runt lite!

Annars kan man ju skicka ändå, ibland händer det att man får svar ändå :). Glöm som sagt bara inte din adress och eventuellt kort du vill ha signerat!!

 

Kommentarer

Alltså jag har skrivit ett brev till Justin, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra (som det iof står i inlägget) med frimärkerna på brevet som jag ska lägga i kuvertet som ska till Sverige sen. För går det inte att köpa ett svenskt frimärke i affären och sen någon tullgrej?

2010-03-15 21:27:27
<

Name Beliber?

EMAIL

Site

Comment:

Trackback