Ny kariär?

Justin Biebers nya karriär?
Stjärnskottet Justin Bieber, 16, provar på en ny karriär. I dagarna blev det klart att han kommer att gästspela i säsongspremiären av kriminalserien "CSI: Crime Scene Investigation" den 23 september.

 

"Never say never"-sångaren kommer att spela rollen som Jason McCann, en problemfylld tonåring som måste fatta ett svårt beslut gällande hans enda bror i den 11:e säsongspremiären, skriver Wenn.

Och det verkar som att han kan komma att göra ett kärt återseende senare i säsongen, då hans karaktär kommer att spela en stor roll längre fram i serien.


Live


Han tackar Fansen


Jag lägger ner

Ja, jag har inte tid längre med att driva bloggen :( Men även om denna bloggen kommer att stå stilla ett tag så kommer jag att ÄLSKA JB LIVET UT!

Men om någon vill ta över tills jag har tid igen är det bara fritt fram!

Är han oskuld?


Stjärnan i sin egna film?



Internationella mega star Justin Bieber, som har stigit till elit berömmelse snabbare än någon annan under den senaste tiden, kommer officiellt att vara stjärna i sin egen film.
Filmen är liknande Eminemns film 8 mile. The Insider berättade Hollywood Life: "Det är just nu inte en slutlig manus, men precis som Eminem gjorde i 8 Mile, kommer Justin bli en större stjärna!"


Eftersom Justin är kort, skämtar studio chefen om att den kommande filmen "bör kallas 4 Mile, eller Half Mile". Justin berättat för Teen Vogue i april: "Vi försöker att skapa en film för mig inom en snar framtid, det kommer att likna historien om hur jag upptäcktes,  min egen version av 8 Mile".

Sant?

Ett ryjte säger att Justin kommer vara stjärna i en film om sin resa från vanlig tonåring till berömd popstjärna! En källa låter sa nyligen att det finns ett skript till verket, som just nu handlar om Justin liv. Den kommer att berätta historien om hur Justin använde YouTube för att främja sig själv som en sångare och fångar ögat på Usher och Justin Timberlake. Människor jämför redan filmen på 8 Mile, filmen baserad på Eminems liv. Tror du att Justins liv skulle göra en bra historia? Skulle ni vara glada över att se honom på vita duken, eller tror du att han bör fokusera på sin sångkarriär?

Vad använder du?!


:D


Han tar över världen

Nu ligger Baby #1, Never let you go #2 och One less lonely girl #6 på Youtube's lista över mest sedda videos!
Det är kul att en kille som startade på youtube nu tar över youtube

Se vad som händer med det vi fans skickar


Cody


Sant?!


...


Stackare!


one time or many times intervju


Oskyldigt kär


Låter som någon verkligen försöker att hålla jämna steg med Kardashian! För några månader sen, myste Justin och Kim på en Caribbean photoshoot, och sedan återigen i Vita huset.

Justin och Kim svor på att de bara var vänner, men efter en Pinkberry dag i LA, hävdar källor att JB önskar det var mer! "De har en riktigt oskyldig flirt på gång, som hon tycker är söta och ofarliga", säger en källa till Showbiz Spy.

Men för Justin, är det en hel del mer: "Justin försöker vara som en 'man' när han sms:ar eller talar med henne," sa källan. "Hon är smickrad och låtsas ta honom på allvar. Vid denna fotosession när han höll hennes hand i vattnet, fick han för sig att han var en 'man'. Han är riktigt kär."

Så, hur Kim ser det? Har hon hardcore Bieber Fever? Mmmm, inte så mycket. "Kim gillar att skämta med en hel del. Hon kommer att fråga honom om han är otrogen mot henne, och liknande," sade en källa. "Hon vet att Justin tar det mer allvarligt, men hon skulle aldrig göra något för att förnedra honom eller låta honom känna dum. Hon minns hur det var att vara 16 och vara kär i någon äldre."

Beliebers kanske tycker hon är galen, men de är 13 års mellanrum, så det är ganska förståeligt att hon inte helt nere i Justin. Men åtminstone är hon trevlig. Men har hon sönder våran Justins hjärta? Det finns en hel Bieber armé som kommer efter dig då, Kim! Och för dig, Justin? Prova några flickor din egen ålder...

...


Pratar om sin längd


161 centimeter långe Justin Bieber verkar inte gilla sin längd – när stjärnan nyligen poserade på röda tillsammans med Selena Gomez bad han skådespelerskan att ta av sina skor.

— Förra gången jag hade klackar bredvid honom frågade han mig om jag kunde ta av dem eftersom han inte ville se kortare ut, säger Selena till Sugar Magazine.

Justins förfrågan fick dessvärre ett blankt nej.

— Jag skrattade och sa ”Nej, jag tänker inte ta av mig dem, du kommer inte få mig att ta av mig mina skor”, avslöjar hon.
-Msn.se

Haha


ListPhobia’s 10 TOP kändisar!

1. Taylor Lautner (Twilight)
2. Miley Cyrus ( Hannah Montana)
3. Jonas Brothers (Camp Rock)
4. Selena Gomez (Wizards Of Waverly Place)
5. Justin Bieber (Singer)
6. Demi Lovato (Camp Rock)
7. Dakota Fanning (The Runaways)
8. David Archuleta (Singer)
9. Emma Watson (Harry Potter)
10. Taylor Momsen (Gossip Girl)

" Skiljsmässan gjorde mig starkare! "

"Skilsmässan gjorde mig starkare"
Justin Bieber gör kometkarriär och just nu verkar det mesta gå den unga stjärnans väg. Men det fanns en tid då allt inte var lika enkelt.

Den 16-åriga sångaren berättar för den australiensiska tidningen Sunday Herald Sun om den tuffa period för sex år sedan då hans mamma Mallette och pappa Jeremy skildes.

— Skilsmässan sög verkligen, säger han.

— Men det gjorde mig starkare. De vet att jag tog det väldigt hårt. Jag fortsatte att säga till mig själv att det inte var mitt fel. Det hjälpte mig att ta mig igenom det.

Idag tillbringar Justin mest tid med sin mamma som följer med honom på turné, men han menar även att han fortfarande har en bra kontakt med sin pappa.

Styla Jb?

Klicka HÄR för att style en snygging!

Den här veckans rykte

detta är rykten som inte stämmer om justin

1 . justin bieber har gjort en könsoperation .

2 . justin bieber erkänner att han är bög .

3 . justin bieber har gjort ett könsbyte .

allt är bara fejjk , hur många gånger har dom inte ljugit om att justin är död ?

man kan inte dö 100 gånger .

tro inte på allt som ni läser på internet :)

När du ler, ler vi!


Victoria Talk


Naaw


Om sin längd


Justin Bieber skämtade med USATODAY om sin längd: "Det var inte över en natt, jag lägger ner mycket tid på radiostationer (klockan 6 på morgonen) och sjunger, allt i mitten av min tillväxt spurt. Tack vare musikindustrin, kommer jag att bli riktigt kort. " Enligt imdb.com, år 2010 så är Justins 5,4 (163 cm). Det är logiskt eftersom han alltid är kortare och mindre än flickorna i hans musikvideor och tjejerna han umgås med som Miley Cyrus (5'4 .5), Selena Gomez (5'5 ") osv ... Iallafall .. han är fortfarande snygg! Punkt slut! och växer JB fortfarande? Såklart! Nu är frågan, föredrar du längre killar eller killar samma höjd som du? eller ännu kortare?

[Källa]

Tweet


Hahah




LYRICS
*Justin Bieber*
Omaha mall (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
Omaha mall (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
Mall, mall, mall m m mall
Yeah I ball, Omaha mall, 5 feet tall but I still do it all
Yeah I get it in to the Benjamins then I spend it all at the Omaha mall
Yeah ever in mall mall
We are doing it huge
We are spendin' cash lookin' for some sick shoes
Yeah were at the mall
Yeah we're in my world, world
Yeah we got our shoes and now were lookin' for some girls, girls
Omaha mall
Yeah this beat rocks now I'm rollin' round the mall tryna' find a g shock
Yo there's some girls they look good from afar
But you never know at the Omaha mall
I've been to LA, New York, I've done it all
But none of it compares to the Omaha mall
Yes
Omaha mall (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
You know I'm a star (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
You know I'm a star (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
*Ryan Good*
Omaha mall (x2)
See how we ball at the Omaha mall
Now we're at the food court tryna' get some sparro's?
Hey there Justin, you got a dollar i can borrow?
"Yeah i do!"
Maybe get a burger
A sweet and sour chicken
Now I'm walkin' out cause its so finger lickin'
Hey! Girl were ballin' yeah girl were ballin'
What did I just say yeah were Omaha mallin'
Shift my attention now I'm bout to go to the baby gap
Get my lil sister something maybe a sweet baby gap cap, cap, cap c cap cap cap
(Cap cap cap)
*Justin Bieber*
Omaha mall (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
Omaha mall (x2)
You know that we ball at the Omaha mall
Mall, mall, mall m m mall mall mall ball b b ball

Dem är duktiga


Olika Videon






Han håller igen

Foto: ap

Justin ”sparar sig” för rätt tjej

I alla fall om mamma Bieber får bestämma

16-åriga stjärnskottet Justin Bieber är världens mest eftertraktade tonåring just nu.

Men han verkar inte vilja dra nytta av sin berömmelse när det kommer till dejtande.

Enligt MTV News har Justin Biebers mamma sagt att hennes son kommer att förbli oskuld tills han träffar ”den rätta tjejen”.

— Han har uttryckt en önskan om att spara sig, och att hedra kvinnor, och behandla kvinnor med respekt. Så förhoppningsvis blir det så, säger mamma Bieber.

Vad Justin själv tycker om att hans mamma uttalar sig om hans sexliv vet vi inte men själv verkar han ta det säkra före det osäkra.

— Det är absolut svårt att hitta rätt tjej som verkligen gillar mig för mig. Man måste vara försiktig, säger Bieber till E!News. Just nu är jag så upptagen, ändå, så jag har bara kul, umgås med tjejer och så. Försöker att inte ta det för allvarligt.

[Aftonbladet]


JB´s Dejting tipps!


Haha Dem ställer frågor


KOM IGEN


Nu är det några som kallar sig MM's som har kommenterar massa hat kommentarer på den här videon för att visa att dom kan slå beliebers! Och då måste vi beliebers visa att vi är fler och starkare än alla JB haters! Klicka in på videon och kommentera ;

ALL BELIBERS ARE STRONGER THEN HATERS
ALL BELIBERS HAVE A LIFE
ALL HATERS WANNA BE FAMOUS LIKE JUSTIN
ALL HATERS HAVE NO LIFE

Inga haters ska få trycka ner oss, right? :)

Taget från: justindrewbieber.blogg.se

E special




Jbs historia!

Del 1



Del 2

Tweet!


Hahah

BORT MED HÖGERKLICKET!

Justin har nu blivit den största stjärnan på Internet!

Den 16-åriga canadensiska sångaren har tagit över tex Lady Gaga som var den personen som hade mest webbsökningar. Justin som upptäcktes på youtube har fått tre gånger så mer visningar som fotbollsspelaren David Backham, trots att det är relativt okända i Storbritannien enligt webbsidan Ask Jeeves.
Den webbplats som kollar frågor om hans musik säger: "Det är som om att miljontals han bara existerar på internet."

Men det är inte det enda exemplet på Justins enorma popularitet på Internet.
Han vann twitters lista över "mest trendiga tweets" under flera månader under året också.
I april i år kom han sjua på en lista över det 50 mest populäraste påersonerna på Internet, sammanställd av COEDMagazine.

Han har också vart det "utsatta målet" för flera Internet bluffar. Haterz lyckades hacka youtube vilket gjorde att när man sökte på hans videos kom man till "vuxen-siter" och sedan skickade dom falska popup-meddelanden. Flera av Justins musikvideos har kommenterats med kränkande kommentarer och dom sprider även falska rykten om att superstjärnan är död.

Det senaste är nog "my world tour"-sidan. Den sidan som bestämmer vilket land Justin ska komma och turnéra i. Men den sidan har blivit "anfallen" av ett internationellt skämt, efter en offentlig omröstning som massor av folk har röstat på vilket land han ska komma till. Nord Korea vann med över en halv miljon röster.
Och dom som knappt har tillgång till Internet kan väl knappast ha tagit sig från plats #24 till plats #1 så snabbt?


(Justinbeebs.blogg.se)

Vad är detta? New Zeeland vad håller ni på med?



Man skulle kunna säga att det var en misslyckad intervju! Vad vill dem visa honom? Att dem inte gillar honom? Men sluta då!

Vad har hon där?


Gallerian


Herregud!


Tjuvtitt på E special , justin bieber my world !


Vad vill dem??

Om internet skojare får som de vill, kommer Justin att uppträda i Nordkorea som leder för närvarande en online-omröstning på Justin's My World Tour hemsida, där Justin's fans får välja vilket land han ska resa till. Justin satte inga gränser och naturligtvis tog webbaserade bråkmakare fördel av att han litar på fansen.


Användare av webbplatsen 4chan-en inflytelserika Internet hemsida såg till att Nordkorea fått över en halv miljon röster, och flyttade NK från 24:e plats till 1:a plats.

Med tanke på att nästan ingen i Nordkorea är tillåten till Internet och landets restriktiva media ger troligtvis inte sitt stöd till Justin, då är det ganska osannolikt att någon av dessa halv miljoner röster kom från verkliga nordkoreanska medborgare.


Oavsett rösterna, så kommer nog Nordkoreas diktator Kim Jong Il och Justins turnéledare att komma överens om en sak: Justin kommer helt säkert inte att lägga till Nord korea till sin världsturné.


Detta är inte det enda internet har gjort för att lura Justin nyligen. Under helgen bröt sig hackare in på Justin's YouTube-videor och la in falska artiklar om att han dött i en bilolycka.


Ryktena spreds så mycket  att Justin själv tog upp det genom att twittra om det. "Får ta mig tid att svara på några galna rykten ... Jag är inte död," twittrade Justin på sitt Twitter-konto. "Jag var tvungen att kolla upp det här ... men det visar sig att jag lever."


Twilight Vs. Justin Bieber

MTV Shows

Vem vinner?


Klippa av håret?


Repris


...


Tweet!


Right?


Hahah


??


#2 afterparty


Behind the scenes


Han har mjuka Kinder


Jb nästa vax dockan?


Det är fantastiskt hur folk kan göra saker!


...


Han pratar om sina FANS!



Haha arabisk version!


Han är så omtänksam!


Det går väldigt bra för Justin Bieber att tjäna ihop sina första miljoner dollar nu med all kändisskap och framgång. Så, vad ska han göra med dem?
"En miljon dollar..Det är mycket pengar. Om jag någonsin får det skulle jag nog köpa ett hus till min mamma, det skulle vara super." säger Justin
Ja, hans mamma har tur att ha en sån gullig son!

? VA?

Nu är 15-åriga sångerskan igång med en helt ny turné.

Den här gången slutade Jessica bara umgås med hennes anhängare vid en särskild träff. "´Jag älskar att träffa mina fans!" berättar hon för Jysk. "Jag kom precis tillbaka från att ha gjort en träff med en  radio vinnare. Alla var så snälla!" 

LA personen(Jessica) berättar också om hennes garderob, hennes uppsättnings lista och det unika sätt som hon går omkring och hennes beställning av livsmedel. "Jag är redo för min show. Nu försöker jag lista ut vad jag ska ha på mig ikvöll."Showerna har blivit bättre och bättre och det är så konstigt att titta in i folkmassan och se fansen sjunga mina låtar. Det är så coolt!"

"Jag älskar att dansa och jag gör alltid det även när jag inte är på scenen. Jag har en vana att dansa, som till exempel när jag ska beställa mat dansar jag. Eller när vi står och väntar på bussen så dansar jag. Det är så fånigt men jag kan inte hjälpa det! Jag hoppas att jag får se er alla snart! ".

Gud va bra! Slipper man ha Mobilen :D


stirra på justins näsa i 30 sekunder sen tittar ni på en vägg , vad ser ni ?

Vad är på G justin??


Haha




RÖSTA

För att rösta på Justin i kategorierna: "Album Pop", "Breakout artist male" och "Male artist" som han blivit nominerad till i Teen Choice Awards 2010 så måste du klicka HÄR. Du måste också gå med i TC's: Skaffa användarnamn och lösenord men det gick på bara 30 sekunder så det är inget hinder

Minneapolis. MN - June 29th. 2010


Intervju

- Vilken är ditt favoritresmål?
Justin: Jag tycker verkligen om tropiska platser, men jag gillar även att åka hem till Stratford när det går. Jag älskar också att semestra på Atlantis på Bahamas därför att det finns mycket för mig och mina vänner att göra där. Förra gången jag var där, fick vi simma med delfiner och spela golf och basket på stranden!

- När du reser, vad är det för saker du absolut måste ta med?
Justin: Definitivt min iPod. även min laptop, därför att jag alltid gör musik och kan prata med mina vänner. 

- Vilka är dina fem favoritstäder?
Justin: Stratford i Ontario. Tokyo är fantastiskt! Los Angeles. Sydney är otroligt. Och sen måste jag också säga Atlanta eftersom det är mitt andra hem. 

- Vilket land har flest hödljudda fans?
Justin: Jag tror det är mitt hemland, Kanada, som har flest högljudda fans. Det känns otroligt att få sådan kärlek när jag kommer hem. Det är alltid fantastiskt när jag får det stödet, men att kunna förenas med mina Kanadensiska kamrater är underbart!

- Vad tar du reda på innan du åker iväg på en resa?
Justin: Jag gillar att se vad som händer på ett speciellt ställe och se vad som finns att göra där. Om det ser ut och verkar som att jag kan ha roligt där, åker jag gärna dit.

- Vart skulle du vilja åka där du aldrig har varit innan?
Justin: Jag skulle gärna vilja åka till Brasilien. Jag har aldrig varit där, men jag har hört att det är vackert. 

- Vad är ditt bästa semesterminne?
Justin: Troligen från förra gången jag var i Paradise Island. Mina vänner och min familj var där med mig, och jag kunde koppla av och ha det bra. Att simma med delfiner (i Atlantis’s Dolphin Cay) var en häftig upplevelse.

Källa

Hon sjunger av Baby


Mitch Winehouse pratar om Justin


Justin blir ÄCKLAD av allt svaller!!!

Justin Bieber äcklas av Playboyrykten
Justin tar hjälp av Twitter för att sätta stopp för alla rykten

 Justin Bieber äcklas av Playboyrykten

Justin Bieber äcklas av Playboyrykten


Som Starlounge rapporterade i förra veckan ryktas flickidolen Justin Biebers mamma Pattie Lynn Mallette ha fått ett erbjudande om att vika ut sig i herrtidningen Playboy för 50 000 dollar. Pattie Lynn har sedan dess dementerat uppgifterna, och nu tar även Justin till Twitter för att säga sin åsikt om det hela.  

— Min mamma är en kvinna med moral, vi lämnar det där tycker jag. För det där ryktet bara äcklar mig, twittrade sångaren i tisdags.  

Justin passade även på att klargöra några av de andra ryktena och historierna som cirkulerar på internet just nu.  

— Jag är inte död. Jag var tvungen att kolla upp det…men det visade sig att jag fortfarande lever, twittrade Justin.  

— Jag har inte gått med i illuminnati eller någon annan kult. Jag är kristen och jag ber innan varje show och jag är tacksam för alla välsignelser, fortsatte stjärnan.  

Något som även diskuterats är hans ljusa röst och Justin ville sätta ner foten en gång för alla. Det var senast i förra veckan som "Harry Potter"-skådisen Daniel Radcliffe berättade om sin förvirring efter att ha lyssnat på Justins hitlåt "Baby" och trodde att han var en tjej.

— Jag är inte Peter Pan… jag växer och min röst kommer att förändras men oroa er inte. Jan Smith, är den bästa röstcoachen som finns, avslutade Justin.

[MSN]


RSS 2.0