Nästa storfilm?

 

1978 spelade John Travolta 50-talshunken Danny Zuko, och nu vill 16-årige Justin ta över stafettpinnen.

— Det hade varit kul. Det har blivit mycket prat om det genom åren och det hade varit helt fantastiskt att få spela Danny, säger han till The Sun.

Justin har även en bestämd uppfattning om vem som borde få rollen som hans kärleksintresse Sandy, som spelas av Olivia Newton John i originalfilmen.

— Jag skulle välja Miley Cyrus, utan tvekan. Hon kan sjunga, dansa och är dessutom skådespelerska.

Den unge flickfavoriten har fler namn på önskelistan. Han hade även gillat att se den skotska sångsensationen Susan Boyle i en av rollerna.

— Jag vill ha bra människor med i filmen. Hade inte Susan Boyle varit fantastisk i rollen som rektor McGee? Vi skulle bara behöva få in i manuset att hon ska brista ut i sång, säger Justin.


I don´t speak English...



Posh24.se: Krya på dig Justin



Stackars Justin Bieber! Han tvingades ställa in en konsert igår kväll på New York State Fair och han tog till sin Twitter för att be om ursäkt till fansen. Justin sa att det verkligen "sög" och att han hade verkligen ville vara där och uppträda, men hans doktor avrådde honom. Han tweetade: "Jag kommer att bli okej, behöver bara vila men jag vill att ni alla ska veta att jag aldrig vill svika er. Någonsin. Jag uppskattar verkligen alla snälla ord. Det här suger verkligen" Gårkvällens show kommer nu istället att ta plats onsdagkväll, vi hoppas att han kryar på sig till dess!

Soundcheck entrè



Justin Bieber gör en dougie!



Älskar denna



RÖRLÅT

För att jag inte uppdaterar men jag lovar att ta igen nu i helgen, kommer lite då och då, har så himla mycket plugg :(
Love yaa belibers!



Justin bieber tävling!




Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Video från barbados



Bill O’Reilly Attacks Justin & Kim Kardashian!



Justin spel!




hans kropp...

DÅ:


NU:



Intervju med Justin




Han följer endast en person!



Detta kan man kalla "respekt" eller annorlunda!


OMG!



Detta twittrade en belieber , hon har alltså köpt anteckiningsböcker och sånt med justin på . fräckt :)

Justin twittrade till henne och skrev ''Have fun at school!''


Justin bieber: Jag älskar när tjejerna jagar mig"

Justin Bieber: "Jag gillar att bli jagad av tjejer"
Justin Bieber har inte tröttnat på att tjejerna skriker sig hesa så fort han visar sig. För MTV avslöjar stjärnan att han faktiskt älskar uppmärksamheten från de kvinnliga fansen.

Popstjärnan spelade nyligen in en reklamfilm för MTV Video Music Awards där han bokstavligen blir jagad nedför en gata av tjejer.

— Jag är typ som The Beatles – jagad av tjejer som springer efter mig. Jag gillar när tjejer jagar mig, så det är bra, säger han.

 


Varför man aldrig ska förlora ett vad... Hahah



Stackare!


Posh 24: Justin är inte så oskyldig!


2010 VMA Promo





Flash mob





Detta ska vidare!

Hejhej , vi tänkte göra en stor JB sak i sverige nånstans , vi vill visa jb att vi älskar honom - så att han vill komma till sverige mer och mer !

Denna texten sprids runt på bilddagboken.se och vi undrar om ni kan hjälpa till att sprida detta för att vi kan ordna nåt stort där över 500 JB fans träffas och gör en musikvideo eller nåt stort till en av hans låtar denna texten går runt:


Jag vill faktiskt göra en JB sak där han lägger märke till oss ! det gör honom mer intresserad att komma till sverige eller hur ? vi ska fixa det. Vi ska ha JB tröjor och skyltar, vi gör en musikvideo till en av hans låtar - lägger ut på youtube. vi twittrar det till han och skit. sen så ser han det kanske - han kanske twittrar oss !! Det skulle betyda mycket för han och hans sverige besök! Dom som faktiskt skulle vart med på det kommentera & lägg ut denna texten på bdb



Svar På Frågor!



Anonym om Han spelar ping pong:

hej, vi är några som har gjort blogg, och vi undrar bara hur ni har fått in videoklipp på eran blogg, typ som youtubekipp (:

SVAR: Hejsan :) Jo ni går in på klippet på youtube som ni vill lägga in! sedan nedan gör videoklippet så finns det en "ruta" som det står "Bädda in" på . Där klickar ni och tar koden som finns där, man får välja färg på ramen runt videon och sedan går ni till "nytt inlägg" och trycker på HTML och klistrar in - sedan trycka på uppdatera o sen SPARA PUBLICERA! // Felicia :)


Nicole om Röslig och snygga bieber!:

när jag ska lägg in de på min blogg så står dom stilla vet du vrf?
skulle vara tacksam för svar :)

SVAR: Hej Nicole! Jo de kan vara för att du kopierar från våran blogg :) Pröva söka på rörliga bilder på google så kommer de fram och går oftast att lägga in! fanpix är en bra sida att hitta bilder också ! // Felicia :D




Justin och kim: Dem pratar hela tiden.

Justin och Kim "pratar hela tiden"
Justin Bieber och Kim Kardashian håller en nära kontakt med varandra

Justin Bieber avslöjar att han börjar få en allt intimare relation med sin drömkvinna Kim Kardashian.

— Jag har henne på min Blackberry Messenger och vi typ pratar hela tiden, säger den 16-årige "Baby"-sångaren till Access Hollywood.

Justin blev förtjust i Kim, som fyller 30 i oktober, på en middag i Vita Huset i maj och de fick nyligen chans att komma ännu närmre varandra under ett modelljobb för modetidningen Elle (se video nedan).

— Hon är väldigt vacker, så det var...jag menar, varje 16-åring skulle vilja bli fotograferad tillsammans med henne, säger den unge flickfavoriten.

Justin betonar dock att Kim har andra kvaliteter än bara ett fördelaktigt yttre.

— Förutom att hon är extremt het så är hon faktiskt en riktigt trevlig person, förklarar han.

Bieber berättade nyligen att han är singel och på jakt efter en flickvän. Han har tidigare sagt att Kim inte alls är för gammal för honom, vilket hans kärleksintresse dock inte håller med om. Hon ska bland annat ha sagt att hon "aldrig skulle kunna dejta honom" eftersom hon är "tillräckligt gammal för att vara hans mamma".

 


Hottie!










CSI "spoiler"



Posted by Jas

Flash mob



Posted by Jas

Flash mob träningen



Posted by Jas

Röslig och snygga bieber!



Posted by Jas

Han spelar ping pong



Posted by Jas

Justin har nya favoriter i Hollywood!


justin har gått vidare efter Medan Fox och Kim Kardashian . han har nu lagt märke till två andra sexiga kändisar : Cheryl Cole och Katy Perry .

när justin pratade med British OK! Weekly , berättade han om hans nya kärleks förälskelse . men han erkännde också att han är lite för ung för att dejta dom .

'' Cheryl Cole och Katy Perry är dom två hetaste tjejerna i världen . och så normala och roliga med det . om jag var några år äldre , dom är den typen av tjejer jag skulle vilja dejta . jag vill ha en yngre version av Cheryl och Katy - en mix av båda skulle vara hett . ''

Justin sa också att han skulle älska att fråga '' (Cherlyn and Kate) ut på middag så att dom kan berätta för mig det bästa sättet att vinna en kvinna som dom . ''

Posted by Yas!


Meet and Greet Gwinnett Center [[9 aug]]



Justin är Underbar :)

Posted By Felicia :D

HQ Photoshoot!




Posted By Felicia :D


Twitter @justinbieber




Tror ni att det är hans nummer? Nej tyvärr..... :(
Som rykterna går så var det ryen som skojade och
gav ut ett nummer som tillhörde en tjej!

Love Justin <3

Posted by Felicia :)


I Want a Girlfriend



Justin Bieber vill dejta en flicka. Han berättade för News of The World: "Jag är singel men det är inte ett val. Jag vill hitta en tjej. Men jag tänker inte dejta någon som bara kommer att tycka om mig för min berömmelse.
Skulle han dejta ett fan?

"Det beror bara, jag antar att jag vill, ja. Tjejer som jag har den har gillat min musik. Men du ser en hel del kändisar dejta andra kändisar. De får vad du går igenom. Men jag skulle definitivt datum någon som inte var känd.

Du ska väl hitta den rätta?. ja men  när jag hittar en tjej jag skulle vilja dejta så gör ja det förstås.
 
Men det är svårt eftersom jag reser. Cheryl Cole är min typ. Hon är riktigt het. Om jag var äldre skulle vi datum. Jag är alldeles för ung. Det suger. "

Vem vet? Just du kanske blir Justins nästa flickvän?



Posted By Felicia :)

Vinn 2 Biljetter till Justin Bieber!



Någon som är med i denna tävling? JA:D

Posted By Felicia :)

Private Pics @friendsandfamily



Posted By Felicia :D

Justin Bieber - Superstar!



Justin I Taylor swifts nya låt "superstar"

Posted by Felicia :)

John Chu gör film om Bieber

Regissören John Chu ska göra en film om den 16-årige popstjärnan Justin Bieber. Filmen har premiär på Alla hjärtans dag 2011

John Chu gör film om Bieber. Foto: Scanpix

Den planerade filmen om den amerikanske flickidolen Justin Bieber har nu kommit ett steg längre på vägen. På fredagen meddelade Paramount Pictures att de anlitat regissören John Chu för att göra filmen som ska belysa Biebers dramatiska resa till framgång. Chu som just nu är aktuell med filmen "Step-Up 3D" säger att han hoppas kunna berätta historien på ett engagerande och ärligt sätt. Fansen ska enligt filmbolaget få en blick bakom kulisserna i den unga stjärnans liv. Dokumentären planeras ha premiär på Alla hjärtans dag 2011. Justin Bieber slog igenom efter att hans mamma lagt upp klipp av sin sjungande son på sajten Youtube. Förra året kom debutalbumet "My world", och videon till låten "Baby" är Youtubes mest klickade någonsin med sina över 246 miljoner visningar.

Posted by Yasmin


Backstage My world tour [[12 aug]]



Posted By Felicia :)

Justin about twitter fans



Här förstår jag alla har twitter? eller hur?

Posted by Felicia :D

Justin Skriver Autografer på "BURGER KING ON SEGWAY"


29 juli -10

Posted by felicia

Justin On the set of "U SMILE"



Bilder Från inspelning av musikvideon "U SMILE"

Posted by Felicia :D

Länkbyte?

Om du är intresserad av ett länkbyte så är det bara att kontakta oss på [email protected]!

Länkbyte innebär att ni/du länkar till oss och vi länkar till er/dig!
Vi lägger upp bild länk/vanliga länken när vi ser att ni lagt upp vår på er blogg!

// Yasmin & Felicia

Följ hans röst..



Den har förändrats åt det bra hållet!
Skrivet av Yasmin!

Cover av svenskar på BABY



Skrivet av Yasmin!

Fan made video!



Skrivet av Yasmin!

Nytt avsnitt för Justin?!


Det kan vara svårt att tro detta, men Justin Bieber är otränade i egenskaper var så bra att CBS har bett honom att spela huvudrollen i en andra "CSI" episod! Michael Ausiello på Entertainment Weekly har lärt sig att tånårs idolenkommer gästspela på säsongspremiären i september och sedan igen i en uppföljande episod som airs i februari. Seriens exekutiva producent Carol Mendelsohn berättar EW: Han spelar Jason McCain, en orolig tonåring som är inför ett svårt beslut om sin äldre bror. Vi tror att han är den  hära riktigt bra kille som har hamnat i denna mycket dåliga situation, men vi kommer att få en glimt i slutet av [premiären] att han kanske är inte det bra grabb som vi trodde. Och i motsats till vad vissa belackare har hävdat, låt oss alla hoppas söta Justin är en bra grabb i verkliga livet.
Tror ni Justin kommer vara bra i CSI?
[Källa]

Skrivet av Yasmin!

Justin- Använd proactiv det hjälper mig!

 


/ Yasmin!

Musikvideo till U SMILE!


Nu är jag lite nyfiken, ska det vara med fans i denna video eller ej?
Vad tror ni?

/ Yasmin!

Aftonbladet kallar Justin Snorunge?



Tack jbieber!

Posted By Felicia ;)

Han får veckopeng av sin mamma

Justin Bieber får veckopeng

Justin Bieber får veckopeng
Justin Bieber
må tjäna en del pengar, men det är ingenting den unga stjärnan kan njuta av för tillfället. Enligt nyhetsbyrån Wenn får han nämligen bara 350 dollar, cirka 2700 kronor, i veckan att röra sig med.

16-åringen berättar dock själv att han tror att veckopengen är en bra idé eftersom det hindrar honom från att bli bortskämd.

— Min mamma vill att jag ska lära mig att vara smart med pengar, säger han.

— Om jag sparar i en vecka så har jag ett par hundra dollar som jag kan spendera på något speciellt.

Vad tycker ni? Bra eller dåligt?

/ Yasmin!


Fredagen den 13!



Var försiktiga :D

The big News!



//  Posted by Felicia :D

Video från dagen då han skänkte pengar!



/ Yasmin!

Vad gulligt!



Carey Heavner får en bild med Justin Bieber på hans konsert på Time Warner Arena i Charlotte.
  
För en kväll kunde Carey Heavner glömma verkligheten och leva på sagan.

På söndagen tog en Hummer limousine och körde hem till flickan i Fallston och tog med till en Justin Bieber konsert i Charlotte's Time Warner Cable Arena.

"Hon hade en del överraskningar framför sig, säger Carey mamma, Kim Heavner.

Den 11-årige har kämpat koloncancer sedan 2009, hon går igenom operationer och behandlingar cellgifter i ett försök att befria hennes kropp från sjukdomen. Förra veckan upptäckte läkarna att cancern kommit tillbaka för andra gången, endast åtta veckor efter Carey genomgick en nästan 15-timmars operation.

Kort efter att cancern kom tillbaka, säger Carey hon ville gå hem. En av de enda saker hon begärde, berättade mamma, var att gå på en Justin Bieber konsert med sin bästa vän.

Carey grät när hon fick veta att hon skulle få att träffa Justin, sade hennes mamma.

 "Hon var så upphetsad och kunde inte vänta med att komma dit,"  "Hon var först i kön,  hon fick träffa honom först."

"Hon hade en underbar tid," "Hon dansade och sjöng och bara log hela natten."

Olika personer har donerat pengar så Carey kan shoppa och köpa en konsert T-shirt. Den som betalade limon blev var anonym.

"De ville inte att vi ska veta",  "Någon köpte våra biljetter. Jag vet inte vem som gjorde det heller. Många gjorde det för henne.

Heavner sa att de var ute till 1, och hennes dotter älskade varje minut av det.

Hennes mamma sa Carey var "drottning för dagen."

"För en natt behövde hon inte tänka på något annat än konserten, säger hon. "Det var det bästa med det, inget annat betydde något. Vi hade den bästa tiden någonsin. "
[Källa]

// Yasmin! :D


Dress Like Justin Bieber!




Fitted v-neck long-sleeve solid tee
Sold Out


BOSS Black "Alabama" Linen/Cotton Straight Leg Jeans in Rinse Wash
Sold Out


Diesel Pashenzina Lightweight Scarf
Sold Out


Alfani Belt, Reversible Patterned Plaque
$19.98 – Macy's









Stone Island Grey Treated Cotton Hooded Jacket
Sold Out


Affliction Black Premium 'Distraction' Classic Fit VNeck TShirt (Men)
Sold Out


Kill City 90 Day Tour Jean
Sold Out


Silver Dog Tags Necklace
Sold Out







Literature Noir - Men's L/S Checkered Zip-Up Shirt
Sold Out


DIESEL® Square Silicon Watch
$85 – Nordstrom


CONVERSE Chuck Taylor Hi Mens Shoes
$44.99 $39.99





BDG Resin Crunch Skinny Jean
Sold Out






Nike Dunk High Supreme Trainers
Sold Out



Jeepers Peepers Fred Clear Lens Glasses
$23.59 $15.17

// Felicia :)

Demi's Littlesister love Justin Bieber!


Justin Bieber goda vän och regissör / chefredaktör Alfredo Torres postat denna bild av Justin Bieber och Demi Lovato's lillasyster Madison! Demi's nämnde att Madison är ett stort fan av Justin, så vi kan bara föreställa sig hur underblåst hon var när hon knäppte vän med honom! Hur söt är det!? Det är också Madison's standard foton för henne Twitter. På toppen av det, hennes bio säger: "P.S. Jag älskar Justin Bieber. "Så söt!

// Felicia :D

Justin Singing Country Song in Nashville!


Justin Bieber är i Nashville för en onsdag kväll (11 augusti) konsert på Bridgestone Arena.

Enligt en rapport från sin eftermiddag soundcheck, frågade någon honom om hans favorit land konstnärer, och han genast vacklade bort namnen på Tim McGraw, Flatts Rascal, Martina McBride och Alan Jackson. Då, i en imprompt flytta, sjöng han hela första versen av Jacksons "Chattahoochee."

// Felicia :)

Han har ett större hjärta än vad många kunde tro!

Här sjänker Justin bieber pengar, och det är inte bara en eller två slantar utan massor!
justin bieber flood relief 01
justin bieber flood relief 02
jag älskar verkligen den här bilden ,kolla muskel armarna kolla håret och ÖGONEN!!!!

justin bieber flood relief 03
justin bieber flood relief 04
justin bieber flood relief 05
justin bieber flood relief 06
justin bieber flood relief 07justin bieber flood relief 08
justin bieber flood relief 09
justin bieber flood relief 10
justin bieber flood relief 11
justin bieber flood relief 12
justin bieber flood relief 14
justin bieber flood relief 15

Behind the Scenes med Kim Kardashian




Justin Bieber Hit By Water Bottle AUTOTUNE REMIX



BRA repris!



Intresserad av att blogga?

JA! I´m back after a break! Och eftersom att det kommer bli mycket plugg nu så undrar jag om det finns någon/några villiga till att blogga här?
Om du är det så skriv till mig på: [email protected] glöm ej att det är.se och inte .com :D

Love U guys! 

Justin med i GLEE?



Glees producent Ryan Murphy sa till ''Access Hollywood'': “Jag tycker att han är så fenomenalt talangfull och jag tycker att han är så bra. så, ja, om han var intresserad skulle jag fixa så att han får vara med.”


Jag kan inte!!!

Jag kan inte sluta blogga här!
Nu kör jag igång igen, kanske inte lika mycket med update men endå! Läsarna hänger kvar och jag kan inte svika er/dem!! <3

Justin van Teen choice awards!



...


RSS 2.0