ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

JB´s Fans ska rösta VARJE dag!

2010-09-05 17:48:17 / 2 kommentarer ..


MTV Shows

MTV Nyheter träff Madison Square Garden innan Bieber s utförsäljningen spelning på tisdag och bad Bieber fans om hans chanser att vinna. Den Beliebers, som är berömd - och ibland ökända - för deras rabiata hängivenhet, inte överraskande, förutspådde mycket lite konkurrens för deras hjälte från hans kolleger kandidaterna, inklusive diagram-toppers Ke $ sha och Nicki Minaj. Eftersom Best New Artist avgörs av allmänheten, Bieber fans sa att de kommer att se till att han tar hem sin Moonman.

"De flesta fans att han är riktigt stora fläktar, så om de röstar på honom, de ska rösta på honom varje dag," Bailey Salomonöarna förklaras. Salomonöarna, tillsammans med två vänner, inte hade biljetter till MSG show, men klädd i sina bästa Bieber skrud i hopp om att bjudas in annan fläkt, Alexa Summerlin bekräftade Bailey's känslor och sade: "Justin har en stor fanbase och den Folk kommer rösta på honom. "
"Ingen har en chans mot honom, om de gjorde det skulle jag vara så chockad, säger Taylor Carro, en fläkt som planerar rösta innan från den 12 september tidsfristen.

Andra fans hade ett enklare argument för varför Bieber står att plocka upp priset. "Han är fantastiskt och alla älskar honom!" Diana Rossi forsade. "Alla tonåringar och barn älskar honom," Danicka Przchowski till.

Var noga med att fånga Video Music Awards September 12 för att se om Bieber fans fick de rösta!
creads


Kommentarer

Hejsan fin blogg du har :)

2010-09-06 17:10:11

Hello,



We are glad to inform you that our editors have added http://bieberjustin.blogg.se/ to the Justin Bieber Toplist: http://justinbieber.diromo.com/



Currently your site is ranked at 248th place.

If you would like to improve the position of your page you can place a voting button on your site.

This will allow your visitors to cast their votes for your website.

The voting code can be found here: http://justinbieber.diromo.com/code/



Regards,

Diromo Team

http://www.diromo.com/

2010-09-15 11:55:35
<

Name Beliber?

EMAIL

Site

Comment:

Trackback