ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Han ber dem!

2010-05-01 11:23:35 / 0 kommentarer ..


Justin Bieber-hysteri i Nya Zeeland och Australien
Justin Bieber-hysteri i Nya Zeeland och Australien

Flickidolen Justin Bieber twittrade argt igår efter att hans keps blivit stulen och hans mamma blivit omkullputtad av 500 skrikande fans i Nya Zeeland.

Justin tog till Twitter för att nå ut till sina galna fans som följer honom under hans turné i Nya Zeeland och be dem att lugna ner sig en aning.

Myndigheterna i landet hade förberett sig för Bieber-hysterin med säkerhetsvakter på flygplatsen i Auckland och vid sångarens hotell men det tyckte inte Justin räckte till.

— Flygplatsen var helt galen. Inte speciellt glad heller över att någon snodde min keps och puttade omkull min mamma, twittrade Bieber.

Justin twittrade även till sina cirka två miljoner followers att han vill kunna träffa sina fans, skriva autografer och fotograferas men om fansen fortsätter som de gör så fungerar det inte.

Tidigare i veckan tvingades polisen att avbryta Justins konsert i Sydney i Australien efter att tusentals fans stormat konsertområdet. Minst ett tiotal unga flickor fick skickas till sjukhus efter att ha svimmat i vimlet.

Kaoset utbröt då rykten om att Bieber anlett tidigare än bestämt spridits.


Kommentarer
<

Name Beliber?

EMAIL

Site

Comment:

Trackback